ROYAL (New Years Eve)

Vanaf 00:30 zal De Meenthe in Steenwijk voor de 2e keer het decor zijn van ROYAL (New Years Eve)

Trailer MegaWatt Festival

On December 21st…
The world as you know it, will fade to black…
No electricity…
No energy…
Nothing…

Rock the Boat area op MegaWatt Festival (21 Dec. IJsselhallen Zwolle)

Natuurlijk is er op MegaWatt Festival een heerlijke techhouse area te vinden. In deze speciale “Rock the Boat” area kun je de hele avond compleet los gaan op de techhouse beats van o.a. Erick E, Jess&Miss en Alain Diaz. Ook nachtbraker Dirrty Berry is in deze zaal te vinden. Check hieronder de complete techhouse line-up.

Time-Table en laatste informatie Greenfields Festival!

Time-Table en laatste informatie Greenfields Festival!
Wil jij jouw festivalseizoen op een goede manier afsluiten? Dat kan! Op zaterdag 12 oktober staat er namelijk iets groots te gebeuren in Ruinerwold (nabij Meppel). Op deze datum staat de eerste editie van Greenfields Festival op de agenda. Een nieuw dance festival waar nationale en internationale artiesten alles uit de kast gaan trekken om jou een unieke festival dag te bezorgen.

Greenfields Festival: Festivalupdate incl. Plattegrond!

Over een paar weken is het al zover, dan is Ruinerwold (nabij Meppel) een groot dance festival rijker, het nieuwe Greenfields Festival staat dan namelijk op de agenda. Met een scala aan topartiesten, verdeeld over 4 area’s waarvan 3 daarvan verwarmde tenten zijn en diverse muzieksoorten zoals Hardstyle, House, Freestyle en Techhouse, mag jij als dance liefhebber deze eerste editie van Greenfields Festival niet onopgemerkt aan je voorbij laten gaan.

Rock the Boat host area op GreenFields Festival

Ruinerwold (nabij Meppel) krijgt een nieuw dance festival! Op zaterdag 12 oktober hebben de organisaties High Energy Events, Danza Events en HuneFestival de handen ineen geslagen om een nieuw dance festival te organiseren genaamd Greenfields Festival!

Rock the Boat (deluxe) 2013 op de Pure-Liner in Zwolle

Na de succesvolle wintereditie van Rock the Boat zal ook de aankomende zomereditie op hèt partyschip bij uitstek de “Pure-liner” plaats gaan vinden.

Social Media training voor DJ/Producers

Als DJ/producer kun je veel uit social media halen. Maar hoe doe je dat precies? Om hier achter te komen kun je aan de Pioneer DJ School een social media masterclass volgen, speciaal gericht op DJ’s en producers.

Friends (Season 4) The Battle

Deze 4e editie van FRIENDS wordt een speciale met 4 battles! Op vrijdag 13 April zullen deze battles uitgevochten worden in De Rechter van Steenwijk.

RSS